Priser och villkor

 

Obs, nytt dygnspris f.o.m 1/1 2017. 200 kr/dygn.

Priser:Vi önskar göra det så smidigt som möjligt för hundägare och har valt att ha ett fast dygnspris även under veckohelg och om din hund har särskilda behov som ex medicinering el liknande av något slag. Inga kostander tillkommer.  Endast storhelg har ett annat pris.

Hund nr ett: 200kr/ hund och dygn inklusive foder. Självklart kan man ha med eget foder om man vill. Dygnspriset blir dock detsamma.

För hund nummer två om de bor i samma box: 100 kr/dygn, (Obs, begränsat antal platser).

Vi har samma pris oavsett veckohelg eller vardag.

Storhelg: Aftnar 500kr per hund. Hund nr 2 i samma box 250 kr.  

Övriga helgdagar Julhelg 25, 26/12, Påskhelg:  påskdagen och annandags påsk, 300kr/ dygn och hund. (Halva priset för hund nr 2, 150kr, om de bor i samma box).

AvbokningIngen kostnad om avbokning sker med minst 3 dagars varsel. Vid avbokning med mindre än 3 dagars varsel kan  halva avgiften debiteras ut för den bokade tiden.

In och utcheckning efter överenskommelse. Vi år måna om att försöka vara tillmötesgående avseende hämtning och lämning så långt det är möjligt. Detta för att det ska bli så smidigt som möjligt för kunden.

Det är dock viktigt att överenskommen tid för in och utcheck hålls.

Om din hund behöver någonform av medicinering eller medicinsk behandling under vistelsen är det inga problem, ta bara med er aktuell medicin samt ordination, inga kostnader tillkommer.  

 

Villkor:

För att få lämna hund till pensionatet krävs att hunden är frisk, (inga smittsamma sjukdomar), vaccinerad enligt SKK:s krav och försäkrad.

Hunden får ej vara yngre än 1 år, detta för att yngre hundar ej mår bra av pensionatsvistelser överhuvudtaget. 

Det är viktigt att hunden är normalt social och har ett sunt lynne mot människor.

 

Vid olycka eller sjukdom:

Om olyckan skulle vara framme och din hund skadar sig eller blir sjuk under vistelsen hos oss förbehåller vi oss rätten att ta hunden till veterinär även om vi inte först lyckats nå hundägaren. Därefter förbehåller vi oss rätten att följa veterinärens råd om behandling tillsdess vi nått hundägaren. Därför är det mycket viktigt att hunden är försäkrad innan den lämnas till pensionatet!

Vi har ansvarsförsäkring om någon olycka olyckligtvis skulle inträffa.